понедељак, 22. април 2019.

Zekite se, ha?!

Dobro breeee, zašto se zekite sa nama? Kako vas sramota nije? 
Jolović, načelnik Moravičkog upravnog okruga kaže da je inspekcija utvrdila ko zagadjuje Moravu. 
I, šta ćemo sada sa tom konstatacijom? Ha, načelniče! 
Gradonačelnik Čačka u par navrata reče da ne zna ko zagadjuje Moravu, al zna da Sloboda nije. Reče i da mu je pis'o direktor kompanije koji kaže da oni zlotvori nisu. 
Eto, napišete da niste zlotvori i to je to. Prihvata se. Ma, važi. 
Sramote jedne neopevane
Pomoćnica gradonačelnika za ekologiju i zaštitu životne sredine😵će biti upamćena po tome što za njenog mandata nije utvrdjeno ko to zagadjuje reku. Amazon. Nil. Sunce ti kalaisano😵

Nesposobni ste? Bezobrazni? Bahati? Pokvareni? 

U stvari, svi ćete ostati upamćeni isključivo po tome, što niste uspeli da za vreme svoje vlasti otkrijete ko zagadjuje Moravu i sprečite i preduzmete mere. Tačka.

Na tekst:


Todorović: Jolović da kaže ko zagađuje Moravu, očekujem dokaze, a ne spekulacije

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pozvao je načelnika Moravičkog okruga Slobodana Jolovića da saopšti ko je zagađivač Zapadne Morave.
Todorović je rekao da je ovo pitanje u Jolovićevoj ingerenciji i da jedino inspekcijske službe kojima rukovodi mogu dati odgovor na pitanje na koje Čačani mesecima čekaju odgovor.
– Očekujem od njega da zvanično dokaže ko je zagađivač i mi ćemo odmah postupati, koliko god to bude bolno za onoga ko to čini. Insistiram i zahtevam od gospodina Jolovića da ne krije podatke, ako ih ima, i da nam stavi do znanja ko je zagađivač Morave. Obišao sam “Slobodu“ gde se i sada dosta novca ulaže u prečišćavanje otpadnih voda, ne ulja. Treba dokazati ko je, ne da se spekuliše već da se to egzaktno dokaže – naglasio je gradonačelnik Čačka.
Izvor: Morava info

Нема коментара:

Постави коментар