петак, 27. септембар 2019.

Drž pedera!

Ahaha. Koja ispaljotka. Twitt Azdejkovića podigao na noge policiju u Čačku, kao i gomilu ksenofobičara/homofobičara i gomilu dokonih ljudi. 
U suštini, dokon pop i goveda krštava😁Hoću reću, dokon narod po Čačku i dokoni aktivisti LGBT (čitaj aktivisti, ne gej)!
 Plačem🤣😂😭







Reakcija na ludilo.

Tekst<:

Azdejković najavio gej paradu u Čačku, pa priznao da je bila provokacija 

13

ČAČAK – LGBT aktivista Predrag Azdejković podigao je veliku prašinu u čačanskoj javnosti najavom na Tviteru da će gej parada u centru Čačka biti održana tačno u podne.
On je u svojim objavama slao poruke da će gej aktivisti da se okupe u centru Čačka i da će čak prošetati centralnim gradskim ulicama.
Zbog toga se na Gradskom trgu okupilo stotinak ljudi koji nisu blagonaklono gledali na ove najave. Bili su tu čačanski bajkeri, predstavnici opozicionih stranaka i grupa građana, ali i slučajni prolaznici.
Iz policije nisu imali pouzdanu informaciju o verodostijnosti Azdejkovićevih objava, ali su u centru grada bili vidljivi kako uniformisani, tako i policajci u civilu.
Atmosfera nije bila preterano napeta, ali je negodovanje prisutnih bilo i te kako izraženo.
Novinari su nakon 45 minuta čekanja na trgu uspeli da stupe u kontakt sa Azdejkovićem, koji u komunikaciji porukama priznao da se radilo o provokaciji.
– Mi smo se ugledali na Bška Obradovića koji je izmislio celu gej paradu u Čačku zarad svojih političkih ambicija, te smo je i mi izmislili – naveo je Azdejković.
Lokalne organizacije Dveri i Nove Srbije najavile su za petak u 18 sati “Porodičnu šetnju“, koja će početi na Gradskom trgu u Čačku.

Нема коментара:

Постави коментар