четвртак, 20. јул 2017.

Opa bato!

Opa bato! Što bih ja volela, da kada porastem, budem Radenko Luković. Pa sve direktor u preduzeće ceo život. Par komada. Pa sve u kojekakvim odborima. Pa sve direktor i Poreske uprave pred peMziju. Pa sve kao peMzioner glavni i odgovorni - predsednik Nadzornog odbora u rudniku Resavica. Što bi bio peMzioner samo i od peMzije živeo, kada ima slobodnog mesta za posliće kojekakve. Verujem duboko, da je neplaćena funkcija u pitanju. I ko kaže da nema posla u Srbiji?!





Vlada Srbije imenovala Radenka Lukovića na novu funkciju

6

ČAČAK – Bivši zamenik gradonačelnika Čačka Radenko Luković imenovan je za predsednika Nadzornog odbora Javnog preduzeća “Resavica“, koje se bavi podzemnom eksploatacijom uglja.
Kako se navodi, on je na čelo ovog tela postavljen kao ekonomski ekspert od koga se očekuje da utiče na revitalizaciju ovog rudnika koji se godinama nalazi u velikim finansijskim problemima. U sklopu “Resavice“ posluje devet rudnika uglja.
Luković je svojevremeno bio jedan od direktor Fabrike reznog alata, predsednik Upravnog odbora Čačanske banke, a nedavno je otišao u penziju sa pozicije direktora filijale Poreske uprave u Čačku. Odbornik je SNS u lokalnom parlamentu.
Izvor: Morava info

Нема коментара:

Постави коментар