четвртак, 31. август 2017.

Dolazi yutuberka


Aj sad polako. Ne kontam. Glupa sam. Danas čuh od nekoliko roditelja sitne dece (do 14 godina), a pri tom akademskih gradjana, da moraju da vode decu na meet up (eeeee)! 
Dolazi yutuberka na Trg u Čačku! A šta treba da rade tamo, pitah?


“Nemamo pojma, valjda da se slikaju sa njom i pričaju, to je kao susret, okupljanje njenih fanova. Plaču deca, kukaju. Ne vredi, moramo da ih odvedemo”. 

Aha, kažem ja: Naravno, podržite decu. Svom snagom u promene! 

Setih se, pre par meseci jedan devojčurak, a yutuberkina vršnjakinja, videla maline uživo u malinjaku, i ostala u šoku gde rastu. Kaže nikada nije razmišljala kako je “postala” malina, da li se bere, da li raste, ili se iskopava ili je namuzu kao kravlje mleko, jer prosto ode neko i kupi. Znači, raste u marketima i na pijacama. U kutijicama od pokila. 

A prisetih se i neke blogerke Zoranah, čiji štand na Sajmu knjiga pre dve godine bio najposećeniji. Znači drugari, samo meet up! Vo imja oca i sina... Omatorila sam skroz 





EUFORIJA I STAMPEDO: Jutjuberka Lea Stanković posetila Čačak (FOTO)


Datum: 31.08.2017. 17:38

Šesnaestogodišnja jutjuberka i blogerka Lea Stanković posetila je danas Čačak i tom prilikom više stotina, pretežno tinejdžerki, imalo je priliku da se slika, dobije autogram, ali i upozna sa ovom internet zvezdom.
Najveći Leini fanovi su doneli i specijalne poklone koje su joj ovom prilikom i uručili.
Oni nešto stariji sugrađani, zbunjeni i pomalo u šoku, gledali su stampedo dece koji se preko trga, uz vrisku, munjevitom brzinom kretao prateći mladu Stankovićevu.
Podsetimo, Lea Stanković je pre samo dva dana na svom jutjub kanalu najavila svoj meet up, a kako je i rekla tom prilikom, u Čačak je došla u pratnji drugara Luke i Matije.
Sada već šesnaestogodišnjakinja, Lea Stanković je poznata u svetu mode, blogova, ali i glume. Internet senzacija je postala sa samo 14 godina i od tada njena popularnost na društvenim mrežama vrtoglavo raste.

Нема коментара:

Постави коментар