уторак, 11. децембар 2018.

Stoni tenis. Toaleti i šah.


Ladno sam pomislila da je reč o toaletima na gradskoj plaži! 


Da. Da. Najbitniji „sadržaj“ na gradskoj plaži na Zapadnoj Moravi zapravo treba da bude jedan pristojan toalet.
Onaj u koji mogu da pristupe osobe u invalidskim kolicima, u kome možete da presvučete bebu. Da se plaća sve to, dabome! 

Svi koji leto provode na Moravi, znaju o čemu pričam. Da li oni koji se kupaju, da li deca koja se igraju na novootvorenim igralištima, da li vežbači i vežbačice, da li gosti, da ne kažem turisti (daleko bilo, samo nam oni fale u vremenu piškenja oko drveća i po rekama) koji ispijaju kaficu i limunadicu, da li oni koji uveče izlaze na svirke, ma svi znaju šta su teške patnje i muke kada se zadese na obalama Morave, a moraju tamo gde i car ide peške! 
A, kada krenu igrači stonog tenisa i šaha, jaooo...Kralj, skočko, skočko. Juhu! Svi ćemo skočko da budemo!



Sportski centar Mladost lepu i toplu jesen iskoristio je da se nastavi sa uređenjem gradske plaže.

Kako smo saznali, u toku je postavljanje elemenata za ljubitelje šaha i stonog tenisa, a uređeni su i prelazi preko pešačkog mosta kako bi roditelji sa dečjim kolicima lakše prelazili most, a na šta smo ukazivali poslednjih meseci.

-Lepo veme iskoristili smo za uređenje prostora na gradskoj plaži. Ovoga puta planirali smo sadržaj i programe za nešto starije sugrađane. U toku je montaža dva betonska stola za ljubitelje šaha, a postavljen je i sto za stoni tenis. Izvođač radova je Vibet. Urađen je i ulazni plato kod igrališta, dok je Gradsko zelenilo završilo izgradnju betonskog prilaza na brani pa roditelji koji šetaju sa decom ne moraju da idu na veliki most. Planova i ideja za uređenje prostora je mnogo, ali sve zavisi od raspoloživih sredstava, rekao je za OzonPress direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Pre nekoliko nedelja, oba mosta za pešake zasijala su u punom svetlu, jer su postavljene nove led svetiljke. Nadamo se da ih ovoga puta vandali neće ošteteti, kao što je to bio slučaj sa donedavnim kuglama.


Нема коментара:

Постави коментар