четвртак, 15. април 2021.

Seljani i sajtovi opština.

Donja Dobrinja. Srednja Dobrinja. Miloševa Gornja Dobrinja. Papratište, Mušići, Pranjani. Tvoje selo. Moje selo.... Mnogo sela. Jer ne znamo. Jer niko ništa nije ni znao dok ljudi iz Inicijative za Požegu nisu obelodanili šta se dešava.

Jer meštane sela o tome šta će se dešavati u njihovim dvorištima, obaveštavaju putem sajta opštine Požega, jer narod po selima, isključivo radi informisanosti šest puta dveno „ulazi“ na sajt opštine i čita, čita i čita.
Nema zbora meštana da dobiju informaciju šta će se raditi, što je to važno, koliko je korisno. Jer što bi vlast sazivala zborove ili sastanke, ako se ne bira neka faca. Ovde je sve odabrano i servirano za kušanje!
„Radi transparentnosti i uključivanja javnosti u sve odluke koje se tiču opštine Požega, obaveštenje je oglašeno na zvaničnom sajtu opštine Požega 07.04.2021.god. i tako ispoštovano načelo informisanja i učešća javnosti - u ostvarivanju prava na zdravu životnu sredinu...“ piše u Saopštenju na sajtu...
Kada je priča otišla u etar, onda ajmo zamenu teza, jer ko da je važno što niko ništa ne zna, pričamo da će se zaposliti ko zna koliko ljudi, da je ruda Bogom nam data jer „raste“ u utrobi baš našeg malinjaka i posebno treba da smo ponosni. Jer naše maline „crveno zlato“ će zameniti litijum „novo zlato,“ kako ga zovu.
U subotu 17. 04. 2021. godine od 9 časova u Miloševoj Gornjoj Dobrinji.
Vidimo se!
Na tekst:
https://nova.rs/vesti/drustvo/mestani-dobrinje-gvozdenim-vilama-i-telima-branicemo-zemlju/?fbclid=IwAR32rCh5wcu0FTPeqGuUr8tcVW9fb9Qf8L4nT8QdHnLRlUXy6D9L6pLL3m8

Нема коментара:

Постави коментар