петак, 12. новембар 2021.

Vo imja oca i ludaka!

Da, da... veeelike stvari u Ovčarsko-kablarskoj klisuri u koje se ulažu još veeećee parice.

Udaraju behaton u Ovčar Banji na svakom koraku. Seče se drveće i vadi trava, pa tamo gde ne udare behaton donose neku travu u tablama, valjda da se primi.
Amfiteatar uradili, da se gledaju manifestacije i čudesa, jer šta ovom narodu treba sem zabave i staza behatonskih da pešače do iznemoglosti.
Banjsko kupatilo i lečilište, ako bude, k'o da je to bitno u jednoj Banji.
Put kroz Vrnčane tzv. Šanik počeli da rade, da prodju dva autobusa pa na milione još miliona, jer počelo brdo da klizi, iako su stručnjaci na to ukazivali, pa naraslo sve to na sto i dvadesetak milionića, pa stali radovi, ima dve godine. Poj'la maca parice, valjda. Velika mačketina, čim je toliko zinula i pojela. Pis!

Pa put do vrha Kablara, pa parkirališta za autobuse, bokte što vole autobuse, pa staklena kuća na vrhu vrhova u koju on ući neće. Ne znam, pametna nisam, jedino neki zatvor da je

Zločin prema prirodi. Nadam se da neće stići da sve to pozavršavaju.😁

Vučić: Napravićemo "stakleno čudo" na Kablaru

Datum: 12.11.2021. 19:07

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najavio je više građevinskih projekata, a prema njegovim rečima u Ovčarsko-kablarskoj klisuri "rade se velike stvari".

"Posle izgradnje amfiteatra, tamo čistimo kompletno jezero, napravićemo neko stakleno čudo, ja tamo neću ići, to je za neke hrabrije, praviće se staklena kuća gde će svi da dolaze, ali ja neću. Biće to velika atrakcija za ljude, mnogo novca tamo ulažemo", rekao je Vučić koji se danas sastao sa predstavnicima kineske građevinske kompanije Pauer konstrakšen korporejšen ov Čajna limited (Power Construction Corporation of China Limited).

 

Izvor: Tanjug, B92.net

Нема коментара:

Постави коментар