понедељак, 15. август 2022.

Droga. Sex. Nasilje. Strah. Vladike.

 

Kakva fantastično orkestrirana i dirigovana priča sa vlašću

😠Jer nemoguće je da ovaj sveštenik u zvanju vladike tek sada spoznaje da je Ana Brnabić, premijerka nam od 2016, gej🤦‍♂️Jer nemoguće je da ne zna da se u Beogradu od 2014.svake godine organizuje gej parada, te "tek sada" nakon tolikih godina poziva na linč i kune. De je dosad bio, de je dangubio😶.
Nego, sanjala nisam da ovaj narod u Srbiji nema veće brige i muke, sem nekih šetača. Mislila sam da nas pojede inflacija, da kraj sa krajem ne može da se sastavi, da ne mogu deca da se prehrane ili spreme za školu, o grejanju zimus da ne pomišljam. Mislila sam da nas sahrani korupcija, broj mladih koji beže odavde, broj mladih koji postaju zavisnici od droge i kockanja, pedofilija, nasilje.
Mislila sam da je narod na ulice Beograda izašao da da podršku poljoprivrednicima koji danima štrajkuju zbog cena proizvoda i nafte, jer konačno shvatiše da nam od njih zavisi da li ćemo imati šta, da jedemo.
Jok. Narod je postao deo igrice vlasti,
koja se izmedju ostalog zove Što nas više izadje na ulice to će skup biti procenjen kao nebezbedan te će se još parica izdvojiti da se osigura bezbednost i sigurnost ili Daj da skrenemo pažnju sa egzistencijalnih stvari💪Leba i igara, samo što leba ponestaje.
To je taj narod. To je ta vlast. Bolje ne zaslužujemo. Živeli

Нема коментара:

Постави коментар