среда, 28. децембар 2022.

Pošast zvana kockanje. S.O.S.

Podstaknuta, da ne kažem šokirana, promocijom–reklamiranjem kladjenja na pojedinim lokalnim portalima:

Kako da se uspešno kladite na NFL utakmice, sa detaljnim uputstvima kako da izaberete pouzdanu kladionicu ili
Koja strategija klađenja uživo je najbolja?
O akciji reklamiranja kladionica putem humanitarnih tiketa, već da ne pričam (humanost i kladjenje,ma !), važno je da se podsetimo malo na neke podatke.
I da, nije ovo portalima prvi put, i čini se da urednici nisu svesni šta objavljuju, jer da su svesni odmah bi posle takvih tekstova objavili deo istraživanja koje je uradio Batut, ili deo izveštaja iz Dnevnih bolnica za nehemijske zavisnosti:
- Čak 16 maloletnika zavisnih od klađenja smešteno je na Institut za mentalno zdravlje u Beogradu. Najmlađi ima samo 12 godina!
- Svaki treći učenik prvog razreda srednje škole redovno se kocka!
- Problem je što pacijenti dođu sa razvijenom dijagnozom bolesti sa 18 godina, a to znači da su sa istom krenuli mnogo ranije. Naši podaci govore da se bolest javlja krajem osnovne odnosno početkom srednje škole - dr Sbutega Filipović.
- Kada se jave dugovi ili, kada su u pitanju mlađi, neredovnost i popuštanje u školi, treba da posumnjamo da je bolest počela da se razvija
SVAKA IGRA ZA NOVAC JE KOCKA, BILO DA JE REČ O RULETU, KLADIONICI ILI ONLAJN KLAĐENJU, I SVAKA OD NJIH MOŽE DA UZROKUJE ZAVISNOST.
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/5051665/kladionice-zavisnost-maloletnici-lecenje-.html?fbclid=IwAR16L5fctTxgaxbfsFX3UcQneB2UJzgjcwfY2C5J3zJdy6ZLiaCOt7of1ac


Нема коментара:

Постави коментар