уторак, 21. март 2017.

Alo bre, dovedi brata

Alo bre, dovedi brata pa neka kaže da je trudan i da se sutra poradja. Što da ga ne dovedeš?! Neka cmizdri, baš da ga gledamo! I ti i tvoj brat kome je ukradena, pa falsifikovana lična karta, na vr glave sedite i terate na bljuckanje. 
Stidi se! 
Ajkula je tvoja sterotipna bibliotekarka, a očito tvoja vizija Srbije, ovaj narod koji ti ne valja jer ga ponižavaš, nipodaštavaš, neuvažavaš i jer mu se rugaš. Narod koji teraš u ćošak, jer je neposlušan i bahat, jer možda treba da klekne, a neće! 
Aždaja su tvoji mediji, koji će uništiti još ovo malo što vredi u Srbiji. 

I izvini molim te, napravih grdnu grešku što ovo objavih. I kako bi ti reko: „To je jedna glupost!“. Pih! Bljuc!

i

Slanje nekoga u ĆOŠAK je poruka za IZOLACIJU, tj. da će neko uvek kada pogreši biti primoran i kažnjen da bude sam i ostavljen! A da je bibliotekarka “AJKULA”....hm... Ukoliko je jedna od poruka novog spota predsedničkog kandidata i aktulnog premijera da želi da disciplinuje ovaj "nedisciplinovan i bahat" narod kažnjavanjem i nadevanjem neprimerenih nadimaka, a ne da narod postane društveno odgovoran i da poštuje druge, onda ja nešto nisam ukačila u "ajkula spotu"


Vučić o izjavi Jovanova - ko cmizdri, a ko su aždaje
Autor teksta:
Aleksandar Vučić, s konferencije za medije u Vladi Srbije poručuje da je porodica je svetinja i da niko više u Srpskoj naprednoj stranci ne sme da govori ni o čijoj porodici, jer će u suprotnom biti isključen iz stranke. Ipak, reakcije na saopštenje o Nataši Jeremić lider SNS naziva licemernim.
Izvor: N1
„To je jedna glupost!“
Tako reči prijatelja i stranačkog kolege Milenka Jovanova kvalifikuje šef naprednjaka. On osuđuje sporno saopštenje, ali ipak dodaje: bila je to reakcija na besmislene uvrede koje je prethodno njegov protivkandidat u predsedničkoj trci izgovorio na javnom TV servisu.
„Vojvodina je danas verovatno najdublje i najsuštinskije kriminalizovan deo teritorije Srbije. Vojvodinom, mnogim njenim delovima vladaju danas kriminalne bande. Pod manje ili više direktnom ingerencijom Andreja Vučića, brata premijera“, kazao je Jeremić na RTV-u u ponedeljak.
To što je na Jeremićeve reči javnost ostala nema, a na Jovanova reagovala salvom kritika - predsednik vlade naziva licemerjem i dvostrukim aršinima.
„Moj brat koji je vođa kriminalne bande, jel' trebalo ovde da ga dovedem da plače i da kaže da čeka bebu za tri meseca. Jel to trebalo da radim? I da cmizdirm ovde zajedno sa svima, pa da izlazim i da pravim selfije zajedno sa svima drugima. Pa ne pada mi napamet“, kazao je Vučić.
Negoduje što su vrata Jeremićevog štaba na vanrednoj konferenciji bila otvorena samo za, kako tvrdi, političke komesare RTS-a i drugih medija. Ističe da je zgrada Vlade uvek otključana za sve novinare: „Zato sam ponosan na sve ovo što smo radili i ponosan na to što znam kakvoj se aždaji suprotstavljamo - medijskoj, soroševskoj i svakoj drugoj“.
U senci konferencija, ostala je suština izgovorenih reči. Na pitanje da li će policija istražiti navode naprednjaka Jovanova prvi čovek MUP-a odgovara pitanjima.
„Nikad me niste pitali na konferencijama za štampu da li će biti pozvani Saša Janković, Vuk Jeremić i svi ostali koji govore o premijeru sve najgore. Sa kvalifikacijama. Ali, ako neko od naših ljudi, pa kad i napravi grešku, nešto kažu, onda treba neka medijska haranga na njemu. Premijer se izvinio, iako on to sam nije dao, mislim da je time stalvjena tačka na ceo slučaj“, kazao je Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova.

Нема коментара:

Постави коментар