петак, 28. јун 2019.

OJ STAROSTI, MLADOSTI



Budućnost je uz 80-ogodišnjeg direktora Radoša. 
O vo imja svih ludaka.
Veli Sindikat Namenske: "Jedino njemu verujemo, jedino sa njim smo sigurni u svoju budućnost i samo on može da nam obezbedi uposlenost svih kapaciteta"
😱Kraj vica. Podrška za Sindikat i njihovu budućnost😠

NA TEKST
LUČANI – Sindikat vojne fabrike “MB Namenska“ oglasio se saopštenjem za javnost povodom, kako su naveli, “povodom pritiska javnosti na tužilaštvo sa namerom da se pokrene optužnica protiv generalnog direktora, mr Radoša Milovanovića“.
Saopštenje prenosimo u celosti:
Imajući u vidu da se radi o Preduzeću koje je prvo u lancu odbrambene industrije Srbije, imamo veliku odgovornost i obavezu da poštujemo sve zahteve ovakve vrste proizvodnje.
Iz tog razloga nećemo štrajkovati, nećemo se javno okupljati u Beogradu i nećemo time ugroziti rad ostalih preduzeća Namenske. Bez obzira na veliko ogorčenje svih zaposlenih i sve uvrede i neistine koje doživljavamo, nećemo stvarati tenziju. Nama to nije potrebno, već stvaranje vrhunskih poslovnih rezultata, čime dajemo veliki doprinos odbrani zemlje i cele države.
Imamo puno poverenje u nepristrasnost i nezavisnost javnog tužilaštva i svih pravosudnih institucija Republike Srbije. Čvrsto verujemo u nevinost svih okrivljenih na čelu sa generalnim direktorom.
Ono što tražimo i što je naš ultimativni zahtev, jeste da na čelu Preduzeća “Milan Blagojević – Namenska“ AD Lučani ostane mr Radoš Milovanović. Jedino njemu verujemo, jedino sa njim smo sigurni u svoju budućnost i samo on može da nam obezbedi uposlenost svih kapaciteta.
Verujemo u pravdu, ali još više verujemo u čoveka koji nas je podigao iz pepela i zahvaljujući kome smo postali to što danas jesmo.
Sindikat “MB Namenska“

Нема коментара:

Постави коментар