петак, 5. јул 2019.

Vitez Koja

Oooo, svašta. Sve sam čula, al' da Zaštitnik gradjana dolazi negde, evo danas u Čačak, da rešava pitanje zagadjenja Zapadne Morave, pa mora da sanjam. 

Il' nekoga spremaju sa odstrel, msm onaj sa funkcije, ili je predstava za mase ponovo na repertoaru. 

E, da se načudim i iskrstim ne mogu🏊🤡🤦

Na vest:
ČAČAK – Čačak je jedan od gradova koji se, od kako postoji institucija zaštitnika građana, najviše obraćao, izjavio je danas ombudsman Zoran Pašalić, dodajući da su se problemi uglavnom odnosili na nedozvoljenu gradnji.


 Konkretan problem zbog koga smo došli i zbog koga smo poveli ekipu iz Beograda, jeste zagađenje Lupnjače i Zapane Morave. Otići ćemo da pogledamo te lokacije, bez obzira da li u ovom momentu postoji neki vidljiv znak zagađenja – rekao je Pašalić.

On je istakao da je osnovno da se utvrdi koje su relevantne institucije učestvovale u ovom problemu, kome su se obraćali građani i da li su dobili adekvatne odgovore.
– Ako nisu, to ulazi u deo posla koji se odnosi na lošu upravu. Institucija će vrlo brzo sva saznanja uputiti resornom ministarstvu koje se bavi ovom problematikom. Već danas, nakon obilska terena, pozvaću resornog ministra, a ostalo će svakako ići zvaničnim putem – rekao je Pašalić.
Pašalić je naglasio da ovo nije poslednji put da dolazi u Čačak, dodajući da će to činiti i u buduće kako se rešili problemi građana.

Izvor: Čačanski glas, MNA

Нема коментара:

Постави коментар