петак, 19. јул 2019.

Vlasništvo SNS-a

Ako samo može neko više stručan (kompetentniji) za finansije, od pomoćnika gradonačelnika Čačka za društvene delatnosti gosn Milića, da mi objasni, da li je budžet grada Čačka isto što i plan i program SNS-a:
 "Sve što gradsko rukovodstvo radi trenutno, i što je povezano sa republikom, je sadržano u programu i planu SNS Čačak."


Gradjani žele da čuju kako se realizuje budžet izglasan u Skupštini grada Čačka, a ne da slušaju o izvršenju budžeta kao delu plana i programa SNS-a.


Svi, ali svi gradjani, plaćaju porez koji puni budžet, bez obzira za koga su glasalii i da li su glasali i zbog čega o izvršenju budžeta treba da se priča iz prostorija bilo koje stranke?!


Nije budžet vlasništvo stranke. Nijedna kulturna manifestacija nije vlasništvo stranke. Nijedna škola i fiskulturna sala nisu vlasništvo stranke. Nijedan put nije vlasništvo stranke.


Ako jeste, recite nam da znamo da smo svi vlasništvo stranke.
Recite nam da smo previdjeni vašim planom i programom da budemo vlasništvo.


Da smo roba.
Ih, što se iznervirah po ovom divnom letnjem danu😟



Na tekst:
Na ovogodišnjoj Priči, koja će se održati u prvoj sedmici septembra, nastupiće Zabranjeno pušenje i Parni valjak. To je na konferenciji za novinare u prostorijama SNS izjavio direktor TOČ-a Vojin Jakovljević, inače koordinator u Povereništvu SNS. Kako je rekao, ostali učesnici i detalji programa biće saopšteni narednih dana detaljnije.
On je rekao i da je ove godine uloženo dosta novca na podizanje kulturne i zabavne ponude u gradu, kao i na uređenju centra grada.
— U prethodnom periodu smo se trudili da donesemo strateška dokumenta kada je u pitanju centar grada i PGR Sportskog centra Mladost koji bi trebalo da poboljša turističku infrastrukturu grada. Započeta je rekonstrukcija atletske staze koja se godinama najavljivala. Počela je rekonstrukcija platoa iznad Gradske rupe, uređen je Rimski trg, a kapije su otvorene i na Rimskim termama koje aktivno posećuju turisti. Trudili smo se da obogatimo ponudu tokom leta. Nastupali su Nemanja Radulović, Jadranka Jovanović, a u toku su i brojne manifestacije tokom leta —rekao je Jakovljević.
Koordinator SNS-a Vladan Milić, inače i pomoćnik gradonačelnika, najavio je da će Centar za socijalni rad do kraja godine biti preseljen u novu zgradu.
— Ne mogu više detalja da saopštim jer još uvek nisu pregovori finalizovani. Do kraja ove godine rešićemo pitanje Centra za socijalni rad i oni će biti preseljeni u prostor koji je adekvatan njihovim potrebama. Nastavlja se izgradnja dve fiskulturne sale u seoskim školama, i to u Bresnici i Donjoj Trepči. Očekujemo da obe sale buduzavršene do kraja godine. Škola u Trnavi trebala bi da dobije salu sledeće godine — najavio je Milić.
Milić je rekao i da je nedavna oluja oštetila odmaralište Ovčar u Ulcinju, pre svega stolariju kada su polupani prozori dok su u samom dvorištu izvaljena dva velika drveta. On je obećao da će sve biti veoma brzo sanirano.
Govoreći o kritikama njihovog nekadašnjeg člana Zvonka Mitrovića da gradski funkcioneri o svojim poslovima ne bi trebalo da podnose račune u stranačkim prostorijama SNS-a jer se radi o novcu svih građana Čačka, Milić je rekao da su oni na gradske funkcije izabrani kao članovi SNS i da su za to dobili podršku na izborima.
— Imamo potrebu da se češće viđamo na konferencijama za novinare jer je Čačak veliko gradilište i da to prezentujemo našim glasačima i našim simpatizerima. Naravno da imamo pravo da govorimo u stranačkim prostorijama jer gradsko rukvodstvo čine predstavnici SNS zajedno sa svojim koalicionim partnerima. SNS je od birača dobila parvo da rukovodi gradom i svoje planove i svoje programe SNS realizuje preko gradskog rukovodstva. Sve što gradsko rukovodstvo radi trenutno, i što je povezano sa republikom, je sadržano u programu i planu SNS Čačak. Mi imamo potpuno pravo da o svim aktivnostima koje se sprovode u gradu Čačku obaveštavamo građanstvo, glasače, simpatizere preko ovakvih konferencija za štampu — smatra Milić

Нема коментара:

Постави коментар