среда, 30. март 2022.

DECA U POLITIČKOJ KAMPANJI!

KADA RODITELJI POŠALJU DECU U VRTIĆ I ŠKOLU, A ONA GLE ČUDA, BUDU UČESNICI POLITIČKE KAMPANJE SNS-A I GRADONAČELNIKA.

Šta je sve osoba, trenutno na mestu gradonačelnika, konkretno Čačka, spremna da uradi u cilju promovisanja sebe i političke partije kojoj pripada (SNS)?!
Ljuljanje ministarke na ljuljašci je jadno i ogavno, ali zloupotreba dece od 5, 6, 7, 8 i 9. godina u političke svrhe je zastrašujuće.
Otići u obilazak vrtića i škole u političkoj kampanji i bez ikakve saglasnosti roditelja snimati decu i sve tako objaviti na društvenim mrežama (instagram) je zapanjujeće bezobrazno i bahato kršnje dečijih prava i zloupotreba dece.
To igranje sa emocijama, bokte, privlačenja pažnje u sopstvenomm interesu i interesu političke stranke, može da ostavi nepopravljive posledice ne samo na budućnost dece, nego i na njihovu bezbednost.

Jer što mora ceo svet da zna gde koje dete ide u vrtić i školu i kako izgleda dete u tom vetiću i školi.
Pa nije im dosta što bez saglasnosti snimaju i postavljaju na mreže, nego i da napišu koji je vrtić i koja je škola u pitanju i gde se nalazi. Sram vas bilo. Bre!
„Ubih“ zaposlene u školama godinama unazad, da moraju da pribave saglasnosti roditelja/zakonskih zastupnika za svako fotografisanje/snimanje dece i postavljanje na sajt škole, društvene mreže, da za školski list moraju da imaju saglasnost ukoliko slikaju decu, da je opasno ukoliko javno postavalju fotografije dece na društvene mreže, da su sve postavljenje fotografije i snimci u vlasništvu facebook, u ovom slučaju.
Ukoliko gradonačelnik Čačka Milun Todorovića nema predstavu o temi zloupotrebe dece i bezbednosti dece na interentu,zapanjujuće je da ljudi koji mu "vode" mreže i promociju, to ne znaju.


Нема коментара:

Постави коментар