среда, 8. јануар 2020.

BOG SE JAVI... VAISTINU MASNE MRLJE!


Bus plus produkcija
Ček. Ček. Zapadna Morava je čista?! Rekao Zavod za javno zdravlje Čačak? Uvatili zlotvora koji zagadjuje reku? Protiv koga je podneta krivična prijava za zagadjenje? 
Ko je završio u zatvoru jer je zagadjivao reku, a ko, što je prikrivao zlotvora?
Da ne bude kao prošle godine: “Ovde se ne radi o letnjem kupanju, već o trci koja traje dvadesetak sekundi, tako da to nije opasno." Hm! 😷
Ponovo će da sipaju neku tečnost da se ne zaraze plivači, pa kad isplivaju, aj Jovo, nanovo!
Ustalom, što je i bitno ko zagadjuje Moravu, zar reke ne služe za to? Opasne stvarčice izliti u njih. Ionako će da oteče. Svašta li se ja pitam!



Počele prijave za plivanje za Časni krst na Bogojavljenje
Datum: 08.01.2020. 17:08

Sportski centar '"Mladost"' šesnaestu godinu za redom organizuje plivanje za Časni krst. Ova duhovno sportska manifestacija se održava 19. januara, na veliki pravoslavni praznik Bogojavljenje.
Pozivaju se zainteresovani učesnici u plivanju za Časni krst, da se do 15.januara prijave u SC '"Mladost"', ili putem telefona 064/641-2785 kod Dragana Savkovića, koordinatora ove manifestacije. Svi učesnici moraju obaviti obavezan lekarski pregled.
Podsećamo da samom plivanju za Časni krst prethode liturgija u crkvi Svetog Vaznesenja, a potom i litije do gradske plaže. U večernjim časovima u velikoj sali Doma kulture biće održana tradicionalna Bogojavljenska akademija.
Ova manifestacija se održava pod blagoslovom Srpske pravoslavne crkve i Vladike Žičkog. Pokrovitelj je grad Čačak, organizator Sportski centar '"Mladost", a suorganizatori su Narodni muzej i Dom kulture.

Izvor: Epicentar press

Нема коментара:

Постави коментар