уторак, 28. јануар 2020.

Otvori se Moravо i pojedi ga!

Bivši direktor SC "Mladost" iz Čačka cepa transparent na kome piše: Ko zagadjuje Moravu?! i isti baca u Moravu😱 

Ooooo, otvori se Moravo i progutaj koga i šta do'vatiš. 

A, je l u ovom SC radi još neko osim bivših direktora i sadašnjeg direktora malog Mikanovog, pitam za komšinicu😵neinformisana žena neka.

Na društvenim mrežama upravo se pojavio snimak na kome se vidi da transparent koji je na Bogojavljenje pred ulazak u vodu nosio Ilija Stefanović, jedan od brojnih učesnika plivanja za Časni krst na kome je bilo napisano jednostavno pitanje „Ko zagađuje Moravu“ sa još jednostavnijom porukom da „Reke nismo nasledili od predaka, već smo ih pozajmili od naše dece“, nije pocepao i bacio u Moravu pripadnik obezbeđenja manifestacije, kako je to prvobitno objavljeno, već jedan od zaposlenih u SC Mladost. 
Nekome je palo na pamet da cepanje transparenta opravda rečima „Nije vam ovo politički skup“ i tako, svesno ili ne, upravo tim činom i tim rečima celoj manifestaciji da političku konotaciju.
Na ovakav postupak zaposlenog u SC Mladost reagovali su i građani koji su sa obale posmatrali ceo događaj. Pitali su ga zašto pocepani transparent baca u vodu i time dodatno zagađuje već dovoljno prljavu Moravu.

Нема коментара:

Постави коментар